Nunn Chess Endings vol.1 / John Nunn

105,00 RON

Nunn`s Chess Endings este o lucrare instrucţională bazată pe finaluri de joc.Nu este o enciclopedie şi nu pretinde a avea fiecare tip de final de joc apărut la modă.Majoritatea finalurilor de joc clasificate sunt considerate în această carte, dar concentrarea cade pe acele finaluri de joc care apar mai des în practică. Motivul principal al acestei cărţi este de-a perfecţiona cititorii asupra finalurilor de joc şi oricine va lucra în modul corect această carte va vedea rezultate benefice...

Momentan indisponibil
Cod Produs: CA74 Ai nevoie de ajutor? 0771.07.35.89
Adauga la Wishlist Alerta stoc Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Sunt multe cărţi de şah cu finaluri de joc şi jucătorii s-ar putea întreba care este scopul de-a scrie înca una şi cu ce se deosebesc Finalurile lui Nunn de cele de dinaintea lui.

Nunn`s Chess Endings este o lucrare instrucţională bazată pe finaluri de joc.Nu este o enciclopedie şi nu pretinde a avea fiecare tip de final de joc apărut la modă.Majoritatea finalurilor de joc clasificate sunt considerate în această carte, dar concentrarea cade pe acele finaluri de joc care apar mai des în practică. Motivul principal al acestei cărţi este de-a perfecţiona cititorii asupra finalurilor de joc şi oricine va lucra în modul corect această carte va vedea rezultate benefice. În conformitate cu practica psihologică a lui John Nunn,aproape toate exemplele sunt preluate din practica jocului. Nu sunt poziţii artificiale şi finaluri de jocuri nestudiate. Din fiecare tip a finalului de joc s-au selectat o serie de teme, cele mai multe fiind examinate complet.

Accentul acestei cărţi cade pe finalurile de joc care necesită o analiză precisă. Ideea şi principile din cartea Finalurile de joc ale lui Nunn pot fii învăţate de orice jucător motivat şi vor avea ca rezultat imediat o îmbunătăţire asupra for'ei de joc în final.

Finalurile lui Nunn abordează  o diferită temă faţă de celălalte cărţi,şi oferă o mulţime de caracteristici.Astfel teoria elementară ce poate fi găsită în numeroase alte cărţi cu finaluri de joc este scoasă.În schimb a colectat toate lucrurile necesare şi a făcut mai uşor de înţeles finalurile de joc în şah.

 

Cuprinsul cărţi cuprinde:

 1.Cele 3 chei ale abilităţi finalului de joc.

2.Finaluri de pioni.

3.Finaluri de rege.

4.Finaluri de nebuni de aceeaşi culoare.

5.Finaluri de nebuni de culori diferite.

6.Nebun contra final de rege.

7.Finaluri de regină

Anul aparitiei: 2014

Nr. pagini: 272

Editura: New in Chess

Autor: Arthur van de Oudeweetering

Scrie un review


close

Nunn Chess Endings vol.1 / John Nunn

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda

Suport clienti Program de Luni pana Vineri intre 8 si 17

0771.07.35.89 office@magazinuldesah.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

Transport: 15 lei prin curier, 10 lei prin Posta. La comenzi peste 300 lei, transportul e gratuit. Comanda pana la ora 14 si primesti produsul prin curier a doua zi acasa