ChessBase Houdini 6 Standard

395,00 Lei
Houdini 6 continuă acolo unde predecesorul său a rămas și adaugă puncte solide (60PUNCTE Elo) acestui motor formidabil, făcând din nou Houdini cel mai puternic program de șah de pe piață disponibil în prezent. Mai mult ...
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24-48 ore

Cod Produs: SP-HO6SMDVD Ai nevoie de ajutor? 0771.07.35.89
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (1)
Cu Houdini 6, câștigați nu numai din punct de vedere al puterii de calcul, ci și din punct de vedere al timpului! Noul motor oferă o performanță mai bună, chiar dacă il lăsati  să calculeze doar pentru o jumătate de timp decât versiunea anterioară! Houdini 6 a fost testat în diverse domenii și a fost rafinat în toate locurile potrivite: evaluarea poziției, căutarea, gestionarea timpului și folosirea finalurilor au fost îmbunătățite, la fel ca și procesarea paralelă.
 "Modul tactic" îmbunătățit transformă Houdini 6 în cel mai ingenios solver al poziției din toate timpurile și îmbunătățește din nou înregistrările deținute de versiunile anterioare în teste tactice de referință. În plus, în modul "tactic" i se poate atribui acum un număr exact de insiruiri, oferindu-vă flexibilitate suplimentară.
 În ciuda tuturor îmbunătățirilor tehnice detaliate, Houdini și-a păstrat stilul creativ și imaginativ de joc, iar în cazul în care alte programe nu văd viitorul sau sunt blocate într-o remiză, Houdini oferă surpriză după surpriza. Cu siguranta puteti sa folositi aceasta versiune a adevaratului vrajitor printre programele de sah!
 Inclus în domeniul de aplicare al ofertei:
 Motorul Houdini 6 standard: Motorul poate suporta până la 8 nuclee de procesoare și 4 GO memorie hash
Fritz 15 interfață utilizator
Membru premium pentru playchess.com și contul ChessBase (6 luni)
Acces online la cea mai mare bază de date de analiză din lume, "Let's Check", cu peste 200 de milioane de poziții profund analizate (6 luni)
Cerințe de sistem
Minimum: Pentium III 1 GHz, 2 GB RAM, Windows 7/8, DirectX9, placă grafică cu memorie RAM 256 MB, unitate DVD-ROM, Windows Media Player 9 și acces la internet. Recomandat: PC Intel i5 (Quadcore), memorie RAM 8 GB, Windows 10 sau 8.1, DirectX10, placă grafică cu memorie RAM de 512 MB sau mai mult, placă de sunet compatibilă cu DirectX10 100%, Windows Media Player 11, unitate DVD-ROM și acces la internet.
 

Anul aparitiei: 2018

Bujor Voinea,

Houdini 6 este un program de șah foarte puternic, care poate fi necesar oricărui șahist interesat să se perfecționeze. Nu intru în amănunte deoarece nu consider că ajută pe cineva mai mult decât dacă experimentează singur. Se instalează foarte ușor pe Windows 10 și merge perfect după activare și update, spre deosebire de Fritz 15, instalat pe Windows 7, care, după update, are nevoie de un dll și anume, d3dx9_43.dll, fără de care nu mai funcționează. Sigur că acest dll poate fi găsit pe Google și instalat separat. Deci, Houdini 6 este de excepție și extrem de necesar, mai ales pentru analize.

A fost util acest review?

Scrie un review


Suport clienti Program de Luni pana Vineri intre 9 si 17

0771.07.35.89 office@magazinuldesah.ro
Whatsapp*
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

Transport: 15 lei prin curier, 10 lei prin Posta. La comenzi peste 300 lei, transportul e gratuit. Comanda pana la ora 14 si primesti produsul prin curier a doua zi acasa