ChessBase Komodo 12

-18%
425,00 Lei   350,00 Lei
Komodo 12 include:

Motorul multiprocesor îmbunătățit Komodo 12
Noul motor Komodo 12 "Monte Carlo"
Noua interfață de program Fritz 16
6 luni Cont ChessBase Premium

 

Mai mult ...
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24-48 ore

Cod Produs: SP-KO12DVD Ai nevoie de ajutor? 0771.07.35.89
  • Descriere
  • Review-uri (1)

Noul Komodo 12 are două motoare în mânecă!
Cu Komodo 12 obțineți pe de o parte motorul nou și îmbunătățit precum si motorul clasic Komodo.
Pe de altă parte, este inclusă o versiune Komodo 12 "Monte Carlo". Aici motorul se comportă destul de diferit în analiză: într-un timp scurt, joacă o serie întreagă de jocuri împotriva sa și ajunge la evaluările sale pe baza rezultatelor acestor jocuri.
În ceea ce privește puterea de joc, versiunea "Monte-Carlo" nu se aseamana cu clasicul Komodo 12. Dar ceea ce este interesant este că stilul de joc al celor două versiuni diferă clar: versiunea "Monte Carlo" joacă în mod clar mai agresiv . Komodo 12 este, așadar, două lucruri: un program absolut de top și un partener de analiză interesant, care vă vor surprinde adesea cu sugestiile sale și vă vor prezenta idei interesante! Acesta este livrat cu noua interfață de program Fritz 16 și membru premium (6 luni) pentru contul ChessBase, inclusiv accesul la playchess.com, ChessBase Video-Portal, LiveDatabase și multe altele.


Minimum: Dual Core, 2 GB RAM, Windows 7 or 8.1, DirectX11, graphics card with 256 MB RAM, DVD-ROM drive, Windows Media Player 9 and internet access.
Recommended: PC Intel i5 (Quadcore), 4 GB RAM, Windows 10, DirectX11, graphics card with 512 MB RAM or more, 100% DirectX10-compatible sound card, Windows Media Player 11, DVD-ROM drive and internet access.
System requirements for ChessBase Account: Internet access and up-to-date browser, e.g. Chrome, Safari. Runs on Windows, OS X, iOS, Android and Linux.

 

Limba: Engleza si Germana
Sistem: Windows 7 si mai mare

Bujor Voinea,

Cu toate că am mai multe programe de șah, destul de noi, Komodo 12 m-a atras prin faptul că are un motor de ultimă generație, bazat pe rețelele neuronale, ce permit optimizarea rezultatelor cu Metoda Monte Carlo, metodă folosită de AlfaZero, motorul care învață să joace singur, fără implementarea unor imense biblioteci, așa cum procedează motoarele AlfaBeta. Sigur că în Komodo 12 sunt introduse anumite strategii de trunchiere, pentru a reduce timpul de calcul. Din păcate am avut probleme cu instalarea pe Windows 10 Pro, dar pe Windows 7 pro instalarea s-a făcu parțial ușor. Nu știu din ce cauză nu mi-a funcționat AutoPlay-ul, așa că am fost nevoit să întru în structura DVD-ului și să lansez de acolo setup-ul. În concluzie, Komodo 12 merită să fie cumpărat și folosi pentru analize.

A fost util acest review?

Scrie un review


Suport clienti Program de Luni pana Vineri intre 9 si 17

0771.07.35.89 office@magazinuldesah.ro
Whatsapp*
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

Transport: 15 lei prin curier, 10 lei prin Posta. La comenzi peste 300 lei, transportul e gratuit. Comanda pana la ora 14 si primesti produsul prin curier a doua zi acasa