ChessBase Complete / Jon Edwards

130,00 RON

Există o recunoaștere generală în rândul jucătorilor de șah de toate nivelurile asupra faptului că aplicația software ChessBase este  concepută pentru îmbunătățirea serioasă a jocului de șah, dar mulți jucători de șah sunt intimidați de către acest software.

Acum, pentru prima dată, fostul campion prin corespondență al Statelor Unite, Jon Edwards, a creat scenarii reale care se concentrează  de ce software-ul este atât de important pentru jucătorii de șah de fiecare clasă, împreună cu explicații clare (ilustrate cu sute de capturi de ecran) a modului de utilizare a ChessBase.

Momentan indisponibil
Cod Produs: CA-RE-2784 Ai nevoie de ajutor? 0771.07.35.89
Adauga la Wishlist Alerta stoc Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Există o recunoaștere generală în rândul jucătorilor de șah de toate nivelurile asupra faptului că aplicația software ChessBase este  concepută pentru îmbunătățirea serioasă a jocului de șah, dar mulți jucători de șah sunt intimidați de către acest software.

Acum, pentru prima dată, fostul campion prin corespondență al Statelor Unite, Jon Edwards, a creat scenarii reale care se concentrează  pe intelegerea de ce software-ul este atât de important pentru jucătorii de șah de fiecare clasă, împreună cu explicații clare (ilustrate cu sute de capturi de ecran) a modului de utilizare a ChessBase.
 

Prezintă sute de capturi de ecran utile din program, autorul va demonstra cum, cu ChessBase:
 

 (1) Pregătirea pentru deschideri este rapidă, cuprinzătoare, cu date exacte și eficiente;
 (2) Puteți localiza rapid și revizui partide importante în fiecare deschidere, tipuri de jocuri de mijloc și finaluri;
 (3) Puteți vedea imediat ce cred maestri la nivel mondial cu privire la deschideri și multe poziții a jocului de mijloc;
 (4) Puteți vedea imediat unde au greșit adversari tăi;
 (5) Puteți pregăti cărți credibile de șah pentru publicarea lor în presa scrisă sau pe web ...

Și mult, mult mai mult! Nu este, de fapt nici un aspect al utilizări programului ChessBase pe care Edwards să nu-l acopere. Totul este aici, și toate într-un singur volum!
 
Știind doar că ChessBase este esențial în fiecare aspect al șahului. Această carte îți explică modul în care software-ul te  poate ajuta să îți îmbunătățești jocul, procesul de învățare, predare, scrisul, sau pur și simplu dragostea și entuziasmul tău pentru  joc.

După ce ai lucrat cu acest ghid nou-nouț atât utilizatorii de bază cât și cei avansați vor realiza mai multe într-o oră decât ca înainte în trei!

Jon Edwards explică tot ce va trebui să știți, cu exemple concrete și instrucțiuni simple. După aceea, cât de puternic jucător de șah, cât de bun profesor de șah, cât de bun autor de șah vei deveni cu adevărat asta depinde doar de tine.

 

 

Scrie un review


close

ChessBase Complete / Jon Edwards

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda

Suport clienti Program de Luni pana Vineri intre 8 si 17

0771.07.35.89 office@magazinuldesah.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

Transport: 15 lei prin curier, 10 lei prin Posta. La comenzi peste 300 lei, transportul e gratuit. Comanda pana la ora 14 si primesti produsul prin curier a doua zi acasa