Piese sah

Unul dintre lucrurile care face jocul de șah atât de distractiv este varietatea diferitelor modele de șah pe care le puteți folosi pentru a juca jocul. Piesele de șah vin realizate în aproape orice material la care vă puteți gândi și de la modele tradiționale Staunton la diverse șahuri tematice. Mai jos veți găsi toate diferitele piese de șah pe care le oferim pe categorii. Magazinuldeșah.ro are cea mai mare selecție de piese de șah din România, inclusiv piese de șah pentru amatori sau de competiție, modele Staunton din lemn, metal, plastic, tematice și multe altele.

Gama noastră de piese de șah este extinsă și se potrivește tuturor stilurilor și gusturilor. Magazinuldesah.ro vă oferă doar cele mai fine piese de șah din lemn, selecția noastră de piese de șah Staunton de lux este cea mai mare din România și prezintă cele mai fine piese de șah din lemn. Piesele noastre de șah sunt fabricate și importate dintr-o varietate de țări diferite, inclusiv India, Polonia, Germania, Italia, Turcia și Anglia.

Dacă nu sunteți sigur ce piese de șah sunt potrivite pentru dvs., lăsați-ne să vă ajutăm! Pur și simplu trimiteți-ne un email la office@ magazinuldesah.ro, cu răspunsurile la câteva întrebări ușoare:

1) Gama de prețuri pe care o vizati
2) Materialul pieselor pe care le doriti (plastic, lemn, metal)
3) Utilizarea dorită (joc de zi cu zi, decorativ, moștenire familială, colecție)

 

Afiseaza: 1-12 din 125 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!