ChessBase MegaDatabase 2022

1 Review
950,00 Lei
ChessBase Mega Database 2022 este prima bază de date de șah cu peste 9,2 milioane de partied  din 1560 până în 2021 la calitate înaltă. Cu peste 100.000 de partidei adnotate, Mega 2022 conține cea mai mare colecție de partidei analizate.
 Antrenează-te ca un profesionist! Pregătește-te pentru adversarii tăi cu ChessBase și baza de date Mega 2021. Află din adnotările marilor maeștri cum să gestionezi cel mai bine variantele tale preferate, cum să îți îmbunătățești repertoriul și multe altele.
Limbi: germană, engleză
Sistem de operare: Windows 7 sau versiune mai nouă.
Mai mult ...
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48 ore

Cod Produs: DB-M22DVD Ai nevoie de ajutor? 0771.07.35.89
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (1)
ChessBase Mega Database 2022 este prima bază de date de șah cu peste 9,2 milioane de partide  din 1560 până în 2021 la calitate înaltă. Cu peste 100.000 de partidei adnotate, Mega 2022 conține cea mai mare colecție de partidei analizate.

Include Mega Update Service 2022: actualizați-vă Mega cu programul dvs. ChessBase 16/15 în fiecare săptămână cu peste 5.000 de jocuri noi. Este vorba de aproximativ 250.000 de jocuri noi până la sfârșitul anului 2021!
Meniu turneu mărit!
Meniu confortabil și mai multe turnee de nivel superior ca niciodată!
Acces direct la jocurile tuturor Campionatelor Mondiale, printre cei peste 450 de ani de cunoștințe despre șah.
Acces direct către turnee de top, partide și multe altele.
Lexiconul jucătorului pentru descărcare cu peste 600.000 de nume de jucători și peste 40.000 de fotografii ale jucătorilor (numai cu ChessBase 16 sau 15)
Peste 400.000 de jocuri noi

Sute de mii de jocuri noi jucate în 2021 au fost adăugate la noua bază de date Mega 2022. Multe dintre aceste jocuri au fost jucate de marii maeștri renumiți și sunt adnotate de autori cunoscuți ChessBase.

Navigarea în baza de date este mai ușoară ca niciodată: meniul Mega Database facilitează pregătirea pentru jocurile dvs., căutarea turneelor, găsirea de jocuri adnotate sau accesarea tuturor jocurilor.

Au fost adăugate toate meciurile Campionatului Mondial și jocurile conexe, turneele Campionatului Mondial Feminin, Juniori și Senior și multe turnee de top pot fi accesate direct prin meniu - cu mese, toate jocurile și texte despre turnee care vă oferă informații suplimentare și perspective.

Toate jocurile din meciurile Campionului Mondial, multe dintre ele cu adnotări și analize ale marilor maeștri de top oferă informații despre toate jocurile.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

Partenie Mihai,

O sursa bogata de idei noi, dar si de idei "fara varsta". Foarte utila daca te pregatesti pentru un concurs, dar si daca doresti sa iti imbunatatesti cultura sahista.
Cu ajutorul ei poti fi la curent cu jocul adversarilor, dar poti si urmari partidele jucatorilor pe care ii admiri sau partidele prietenilor.
Sunt multumit de raportul dintre pret si calitatea si cantitatea informatiilor oferite de produs.
Coletul a venit repede si era foarte bine impachetat si protejat. Recomand!

Raspunde

A fost util acest review?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!