Seturi de poker cu jetoane din clay integral

Jetoanele de poker clay integral sunt compuse din argilă reală și nu au o inserție metalică la bază. Acestea sunt de obicei de 8 până la 10 grame în greutate și au o suprafață și o textura mai rugoasă decât jetoanele din material compozit.
 
Datorita compozitiei lor, chips-urile de argila au acelasi sunet profund ca un jeton de cazino atunci cand chipsurile s-au lovit unul de altul, aducand acasa autenticitatea unei experiente in stil casino. Jetoanele de poker din clay sunt cele mai ușor de manevrat, deoarece nu sunt la fel de alunecoase ca jetoanele compozite și au un simț mai plăcut în mână. Este de asemenea mai ușor să creați stive mari de jetoane și să faceți trucuri cu jetoanele, un alt motiv pentru care acestea sunt jetoanele preferate de către profesioniști și jucătorii avansați de poker. Dacă este vorba de simt și textura în ceea ce cătați la jetoanele dv, atunci acestea sunt jetoanele de poker pe care le recomandăm.
 
Jetoanele din clay (argilă, lut) integral durează, de regulă, între 6 și 7 ani în cazinouri, dar pot dura mult mai mult cu îngrijire și manipulare corespunzătoare. Aceste jetoane sunt de obicei ușoare în greutate, iar după câteva luni de utilizare se vor rotunji la margini, oferindu-le un aspect de epocă.
 

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Suport clienti Program de Luni pana Vineri intre 9 si 17

0771.07.35.89 office@magazinuldesah.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!