ChessBase Chessbase 16 Mega Package

1.485,00 Lei
ChessBase este o bază de date de șah personală, autonomă, care a devenit standard în întreaga lume. Toată lumea folosește ChessBase, de la Campionul Mondial până la amatorul de alături. Este programul ales pentru oricine iubește jocul și dorește să afle mai multe despre acesta. 
Mai mult ...
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48 ore

Cod Produs: CBP-M16DVD Ai nevoie de ajutor? 0771.07.35.89
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Preluarea jocurilor în funcție de deschideri, jucători și turnee; genera tabele de turnee și statistici grafice complete despre jucători sau deschideri; „Căutarea similarității” arată toate jocurile cu structuri de pioni similare, modele de sacrificiu, poziții de final, etc .; „Să verificăm” *: accesați cea mai mare bază de date din lume de analiză aprofundată (peste 200 de milioane de poziții + 6 reviste CB Magazin + 12 luni cont pe CB); „Analiză instant”: orice joc neanotat este analizat aproape fără întârziere imediat după încărcare (opțional). „Analiză asistată”: pe măsură ce intrați într-un joc, ori de câte ori dați clic pe o piesă, se produce o evaluare pentru toate pătratele-țintă posibile; „Analiza tactică” va adnota jocul, inserând comentarii, variații și diagrame, înainte de mișcări puternice sau erori, într-un joc sau într-o bază de date întreagă. De asemenea, va indica combinații, jucate în joc sau ratate, încercări, atacuri, inițiativă și, bineînțeles, cele mai noi din teoria deschiderilor; Analiza cloud: puteți analiza pozițiile simultan cu mai multe motoare de pe diferite computere care rulează în paralel; „Analiză profundă”: generează un arbore de analiză care se schimbă dinamic, pe măsură ce în timp variațiile mai slabe sunt abandonate; joburi de analiză automată pentru jocuri de corespondență; „Replay Training”: Jucați printr-un joc cu notarea ascunsă și întrebări de antrenament automate cu sfaturi pentru fiecare mișcare individuală. Căutarea extinsă de referință pentru deschideri arată creșterea / scăderea popularității și a jocurilor finale tipice recurente; îmbinați jocurile din zbor într-un copac de deschidere; generează un dosar care conține toate informațiile disponibile despre un anumit jucător din baza de date; generează un raport cuprinzător de deschideri cu linii principale, critice, planuri și cele mai importante jocuri; publicare cu un singur clic a jocurilor pe internet; Mască de căutare îmbunătățită cu motive tactice și exemple pentru manevre și distribuția materialului; Amplificator de căutare complet nou pentru modele și planuri; imprimă jocuri de o calitate superbă cu diagrame și coloane multiple; Noi plăci 3D clare datorită tehnologiei raytracing; actualizarea automată a bazei de date de referință locale cu ratele săptămânale ale jocurilor (un an); acces la baza de date online ChessBase cu peste opt milioane de jocuri *; acces mobil cu contul ChessBase *.
Nou în ChessBase 16
Deschiderea sondajelor pentru fiecare mișcare cu un singur clic. Cu posibilitatea de a alege: Variații principale, Modă, Linii laterale, Atac, Gambite, Endgame
Prezentare mai bună atunci când vă jucați prin jocuri profund analizate, grație plierii dinamice a notației
Știri urgente despre inovațiile jucate recent, cu acces direct la baza de date
Acces direct la baza de date la turneele jucate live
Pregătirea pentru adversari cu recunoașterea punctelor slabe ale acestora, ținând cont de propriul repertoriu
Inovații și tendințe ca adnotări în analiza tactică
După o actualizare a Megadatabase, prezentare generală a inovațiilor recente importante și a tendințelor teoretice.
Etichete pentru gestionarea jocurilor.
Căutați poziții tactice caracteristice într-o variantă de deschidere
Link către magazinul ChessBase cu instalarea simplă a produselor descărcate cumpărate
Booster de căutare redus: spațiul necesar pe hard disk la jumătate
Chatul Playchess s-a modernizat
Limbi: germană, engleză, spaniolă, franceză, italiană
Sistem de operare: Windows 7 sau o versiune ulterioară
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!